The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

Välbehövd semester?

Egoistens egocentrumSkapad av Emely Angel ons, juni 01, 2011 12:21:08

Från och med imorgon går jag på semester, tyvärr är jag sjuk för tillfället, kul sätt att inleda sin semester? ööh. NÄ!

Jag känner verkligen pressen på mig från både jobbet och Inez just nu. Det är inte lätt att vara sjuk, passa en helstirrig valp samtidigt som de ringer från jobb och ska prata jobb.

Missuppfatta mig inte nu, jag har egentligen inga problem att ta samtal från jobb när jag är hemma. Men när man har lille Inez som bara vill leka o biter på en o skäller samtidigt som man pratar med sin chef är ingen höjdare och fruktansvärt stressande.

Jag fick även reda på att min chef inte hade registrerat att jag skulle ha tre veckors semester utan bara två. Whaaat?! Jag fick mig en riktig chock när jag fick reda på det.

Jag tror att jag vet hur det kan ha blivit såhär, för jag kryssade bara i en vecka, eftersom vi hade räknat fel på när vi skulle få hem Inez. Men när vi fick reda på att vi var tvugna att hämta henne redan i slutet på maj så gick jag till listan, som fortfarande hängde kvar, och kryssade i en vecka tidigare. Några veckor senare får vi reda på att allas semestrar är godkända. Ja, det är ju inga problem då tänker jag ju. Fram tills idag då jag fick reda på att min chef har tagit original listan, tagit en kopia och hängt upp den på samma ställe som originalet hände på förr. SUCK!

Jag hoppas innerligt att det kommer lösa sig ändå, vem ska annars vara hemma hos Inez? Men jag tror att det kommer gå bra.

Men detta var ingenting som jag behövde en dag som denna då jag redan mår som skräp!

  • Kommentarer(0)//www.emelyangel.se/#post154