The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

Fick ett underbart telefonsamtal

Egoistens egocentrumSkapad av Emely Angel ons, december 29, 2010 12:55:07

Nu är jag hemma från jobb. Det känns skönt, nu ska jag bara få tummarna ur röven och börja packa.

När jag kom hem väntade mitt paket från CDON.com! wohoo! Mina harry potter filmer hade alltså kommit.

Men det som jag egentligen vill skriva om är mitt underbara telefonsamtal som jag fick när jag var på jobbet. Det var ett nummer som jag inte kände igen. Men det visade sig vara min underbara vän Carro som bor i Örebro! Jag blev JÄTTE glad att hon ringde. Det var så längesen vi pratades sist och ennu längre sedan vi träffades.

För drygt två år sedan planerade jag ju att flytta in hos henne i hennes trea i Örebro. Det blev tyvärr inte så eftersom jag inte fick nått jobb där uppe. Med ett avstånd på 55 mil är det svårt att hålla kontakten. Men vi har ändå gjort vårt bästa. Men jag måste erkänna att jag har varit dålig på att ringa. Det är alltid Carro som ringer mig och jag blir lika glad varje gång. Jag måste skärpa mig!

När vi började umgås då för två år sedan var vi överrens om att det kändes som att vi hade känt varandra sedan barnsben. Vi har samma personlighet, samma intressen, tycker om samma musik och har samma klädsmak. Kan ni tänka er hur kul vi hade?!

Tavlan som ni ser här under målade hon till mig. Jag är jätte stolt över den och tycker att den är fantastiskt fin. Bilden till vänster är den bild hon använde sig av när hon målade och höger är resultatet.

Jag saknar henne så otrolig mycket och hoppas att vi snart kommer att ses. För det är verkligen på tiden.

  • Kommentarer(0)//www.emelyangel.se/#post2