The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

En galen helg avklarad

Egoistens egocentrumSkapad av Emely Angel mån, juli 18, 2011 08:54:24

Ja, helgen var helt jäkla galen! Det var dags för årets upplaga av sommarrock. Jag såg fram emot det riktigt mycket.

Jag kommer att ta upp dagarnas hot, not och miss.

Torsdag: Denna dag började med jobb och senare tv köp och sen en snabb förfest medan jag gjorde mig iordning. Christians pappa hjälpte oss att frakta hem Tv'n.

Vi gick till sommarrock vid 19.30-tiden och både jag o Christian blev snabbt bra i gasen. Men roligt hade vi!

Hot: Wilmer X

Not: -

Miss: K.R.A.M (Eftersom vi kom så sent så missade vi större delen av K.R.A.M. Synd!)

Fredag: Denna sega fredag började precis som i vanlig ordning med jobb, stressa hem, göra sig iordning för att kl 17.00 vara hos mamma och pappa för att förfesta och käka smörgårdstårta. Yummie!

Jag kände mig inte alls på G eftersom jag inte kan dricka o äta samtidigt, då blir jag trött o grinig. Så jag höll inne väldigt mycket på alkoholen. - Det gjorde dock inte Christian. Jag tänker inte berätta vad det var som hände. Det är alldeles för personligt och privat. Men ni ska veta att vi fortfarande är tillsammans och mår bra. Förhållandet var aldrig i risk pga. denna händelse.

Jag gick faktiskt hem under the Boppers och sket i att se Mustasch, jag har sett dem några gånger förrut, så jag kände att jag överlevde. (+ att man kan höra svin bra från vår balkong)

Hot: Danne Stråhed

Not: The boppers

Miss: Melody club (Jag skäms över att jag missade dem!)

Lördag: Efter en minst sagt tyst eftermiddag går jag bort till mamma och pappa för att de ska passa Inez en stund. Men jag hinner inte mer än ut genom dörren när det kommer en stor, schäfer färgad hund springandes emot oss. Det är en jävla tur att varken jag eller Inex är rädda för hundar, så de börjar leka lite smått och jag väntar på att en ägare ska komma springades. Men ingen ägare kommer, och jag börjar gå runt o leta efter den schäfer färgade hundens ägare. Som tur är så följer hunden efter oss när jag gör detta. Efter ca 5-10 min letande börjar jag gå mot mamma och pappa. Jag ringer på vägen för att fråga vad man gör om man hittar en bortsprungen hund. De säger att jag ska ta med honom bort och ringa polisen, så det är just det jag gör.

Polisen säger att de har tagit emot min anmälan och väntar för att se om någon ringer in och saknar sin hund. Om ingen har hört av sig till mig på lång tid (de sa aldrig hur länge) så skulle vi ringa tillbaka så fick de komma o hämta hunden.

Men tack o lov så ringde ägaren och anmälde hunden försvunnen, så han kom senare o hämtade den. Tydligen var han en van rymmare.

efter det går jag hem och jag o Christian börjargöra oss iordning för att gå till sista dagen på Sommarrocken. Vi var väl inte direkt sugna på det, men kände att vi var tvugna att vara där, jag hade tandvärk och Christian var bakfull.

Men på vägen dit händer det någonting med mig, jag känner att jag börjar bli pepp.

Kvällen blev till sist mycket lyckad

Hot: Skai

Not: September (Hon var egentligen inte alls dålig, men om jag måste välja någon så får det bli hon.)

Miss: The Ark (Vi såg bara några få låtar innan vi gick hem. Nu i efterhand ångrar jag mig lite eftersom det kan ha varit sista gången man såg dem.)

Hela festivalens betyg: Jag ger Sommarrock i svedala 4 av 5 änglar. De hade byggt om området som gillades starkt och jag uppfattade det som att hela festivalen var väldigt väl organiserad.

Hot: Wilmer X

Not: Leran

Miss: Melody club

  • Kommentarer(1)//www.emelyangel.se/#post226