The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

Nu ska alla överflödiga kilon bort!

Egoistens egocentrumSkapad av Emely Angel ons, juli 20, 2011 10:59:20

Jag o Christian satte oss ner o pratade igår och inser att vi både måste tappa några kilon. Christian vill bara tappa ett par medans jag vill tappa minst 20kg.

20kg låter mycket eller hur? Det är det också, men i själva verkar så är det bara de överviktskilona.

Jag är 170cm lång och ska därför väga 60 kg, och idag väger jag 80. Enkel matematik. Helst av allt så vill jag ner till 55kg, men det är nog bara en dröm som aldrig kommer slå in. Det hade varit härligt att kunna gå o handla efter storlek 34 istället för 44 som jag gör idag.

Trots att jag har allting framför mig, svart på vitt så inser jag nog inte riktigt hur stor jag egentligen är. Jag ser ingen fet människa när jag tittar mig i speglen, jag ser en knubbis.

Men om jag bara är en knubbis, hur kommer det då sig att jag har STORA problem att hitta byxor som passar? Det finns inte byxor att köpa i normala affärer som passar mig.

De flesta affärer har stlk 42 som största storlek. Jag behöver 44..

Jag tänker dock inte berätta hur jag bär mig åt för att förlora dessa kilona, då kommer folk bara klaga åt höger o vänster, (precis som det fanns folk som gjorde när jag nämnde atkins-metoden) Det viktiga är att ni vet att jag inte svälter mig själv. Det skulle jag aldrig kunna göra.

Tänk att se ut såhär igen:

  • Kommentarer(1)//www.emelyangel.se/#post230