The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

Börjar jag bli för gammal för internet?

Egoistens egocentrumSkapad av Emely Angel sön, januari 09, 2011 19:17:38

Jag satt precis och filosoferade..

Kommer ni ihåg när man var 14 år, hängde på Lunarstorm och tyckte att alla som fanns där som var vid 25 var några riktiga perversa svin?

Jag tyckte det iallafall. Jag kunde inte förstå varför de som var 20+ kunde hänga på internet o skriva gb-inlägg till varandra o grejjer. Det var ju bara en sak som ungdommar gjorde. Jag kunde inte alls förstå vad de hade på internet att göra. (Inte bara Lunarstorm, utan internet i övrigt.)

Nu sitter man här. Snart 25, och bloggar. När blir man för gammal för internet? Just nu tycker jag att man aldrig blir för gammal. Min mormor har precis skaffat facebook. Jag tycker att det är skit kul att hon finns där. Även min mamma och pappa har facebook.

Många jag känner skulle aaaldrig vilja ha sina föräldrar där. Jag ställer mig frågan, varför då? Skriver du saker eller lägger upp bilder som du vill att dem inte ska se? Då får du nog börja tänka om eftersom det finns några miljoner andra personer som kan se det du lägger upp. Kanske en blivande chef?

De har vid flera tillfällen gått ut i media och sagt att det du är berädd på att lägga upp på facebook ska du kunna säga högt eller visa inför en aula på 500pers utan att skämmas. Om man skäms borde man helt enkelt inte lägga upp det.

Den mentaliteten har alltid jag när jag lägger upp saker. Samma sak gäller på min blogg. Sen att det ska krävas ganska mycket för att jag ska skämmas är en helt annan femma. Jag kan stå inför en aula på 500 pers och säga precis vad som helst. Något som jag inte skulle kunna göra är att stå i bara underkläder (inte nykter iaf), så därför lägger jag inte upp bilder på mig i underkläder.

Nu tänker ni säkert "Men du var ju fruktansvärt utamanande klädd på nyår" Ja, det var jag. Men jag gick också ut i det och visade upp mig inför massor med folk. Nykter, och helt utan att skämmas För mig är det inte samma sak att vara klädd i underkläder och utmanande. Min mamma läser min blogg (hej mamsen), så hon har sett min nyårsoutfit. Jag tvivlar på att hon gillade den, men det är inte hennes problem. Right. Det är bara mitt.

Hur wacko vågar du vara på internet?

  • Kommentarer(1)//www.emelyangel.se/#post25