The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

Helgen som varit

Egoistens egocentrumSkapad av Emely Angel mån, januari 24, 2011 08:53:40

Då är det måndag igen och en helt ny vecka står för dörren.

Som jag berättade i förra inlägget så har jag haft en hel del saker planerat. Blev det som det var tänkt?

Fredag: I fredags gick jag direkt från jobbet till Jessica för att hämta upp henne. Sen gick vi och handlade 3 stoora påsar mat (Det var ju självefan vad 6 vuxna personer kan äta!). Väl hemma satte jag direkt igång med maten. Vi var hemma vid 17-tiden och gästerna skulle komma 18. PANIK! Men det gick bra. Maten var lagom klar till Alex, Louise och Jonas kom, och maten blev en succe! Jag serverade Kycklinggryta Al'a Johnson (receptet kommer längst ner i detta inlägg)

Efter mat och efterrätt (som bestod av sockerkaka, grädde och bär) så slog vi oss ner i soffan för att titta på Let's Dance. Precis som vanligt. Men det blev inte som vanligt. Så högljudda som vi var i fredags har vi sex nog aldrig varit tillsammans innan. Men det är kul, det är ett bevis på att vi börjar lära känna varandra.

Lördag: I lördags fyllde Christians farmor 81år och det skulle naturligtvis firas! Christians pappa kom och hämtade oss vid halv 1. Först åkte vi hem till Christians föräldrahem och där träffade jag de två sötaste hundarna! Det var en superduper gosig Golden Retriver som hade den mjukaste päls jag någonsin kännt på. Han var vit och hade svarta ögon och svart nos. En helt perfekt hund med andra ord! Den andra hunden såg ut som en mindre version av en dalmatiner, för den gick bara till knäna. Det var en blandras och ingen visste av vad. Men hon var också super gosig och stod o tryckte sig mot mitt ben när jag klappade henne. Jag tror att vi fann varandra. Men nog om det.

När vi var klara i Lödde åkte vi till Kävlinge där farmor Gunnel bor. Där träffade jag Christians farbror med fru och hans två kusin. Det var en trevlig dag, med god mat och spel. Alla klassade ut mig i pingis!

(Tårtan på bilden har ingenting med kalaset att göra)

Söndag: Efter att ha haft fullt upp de andra två dagarna så ville jag och Christian ta det lite lugnt idag. Vi stekte köttbullar och såg på tv. När kvällen närmade sig bestämde vi oss för att LANa med Heroes of might and magic 5 Tribes of the east. Vi spelade och spelade och spelade. Till sist var alla datorerna döda och det var dags att gå på varandra. Jag samlar ihop så mycket armeér jag kan för att attakera Christians huvudborg. Men vet du vad?!... Tror du inte att mitt nätverk lägger ner?!!?!?!?! JO! Så spelet stängdes av innan vi hann se vem som var den starkaste och bäste av oss! HELVETE OCKSÅ!!

  • Kommentarer(0)//www.emelyangel.se/#post30