The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

Bästa serien någonsin!

Egoistens egocentrumSkapad av Emely Angel mån, januari 24, 2011 15:21:02

Ni som känner mig lite bättre och ni som har känt mig i flera år vet att jag förr var totalt tokig i serien Våra bästa år. Sen jag började jobba har jag slutat följa den serien och kan förstå varför folk tycker den är dålig. Men det är väldigt lätt att fastna.

Men jag skriver inte detta inlägg för att prata om Våra bästa år, det är inte min favoritserie längre. Nej! Numera är jag totalt tokig i Supernatural

Min vän robin, ni vet han som har gjort min banner, han frågade mig tidigare idag om jag visste någon bra film som han kunde titta på idag när han är sjuk. Det hade jag inte. Då frågade han mig om jag visste någon bra serie, och då jävlar sa det ding ding ding ding i huvudet på mig (Ja som jackpott på ett kasino).

Jag tipsade honom såklart om Supernatural och jag tror han gillar den.

Jag fick höra om Supernatural för första gången av antingen Sandgren eller Alex. De sa att jag verkligen borde se den! Men jag är inte mycket för övernaturliga serier. Så som Buffy vampyrjägaren, och Smallville, så jag vägrade att ens titta på ett avsnitt.

Men en dag lyckades Alex att överala mig att se ETT avsnitt. Gillade jag inte avsnittet så skulle han sluta tjata. Det var förståss det första avsnittet i första säsongen, annat hade varit konstigt. Man kan ju inte börja mitt i.

Så jag laddade ner (mm busigt va!?) första avsnittet och tittade på det. Sen den dagen har jag varit frälst av Supernatural!! Just nu är jag inne på säsong sex vilket är den säsong som visas i USA nu. Jag laddar ner (fortfarande busig) avsnitten så fort de har sänts i USA. I'm crazy! Tyvärr har det varit ett lååångt uppehåll där nu så jag har säkert inte tittat på serien på säkert en månad. Nä, det är bannemig mer! Typ två månader.

Jag gick in på IMDB för att läsa lite mer och ser där att serien har fått 9,0/10 i betyg. Det är jäääääääääävligt bra på en så stor sida som IMDB

Länk: http://www.imdb.com/title/tt0460681/

Gå in och läs. Låter det intressant så tycker jag att du ska börja titta på den.

(ps. Ni som är/har varit lika stora Våra bästa år fans som mig, kan nu se att skådespelaren som spelar Dean även var med i Våra bästa år. Han var då Samis bror)

  • Kommentarer(0)//www.emelyangel.se/#post31