The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

Big Brother 2012

Egoistens egocentrumSkapad av Emely Angel ons, mars 21, 2012 19:02:10

Som många av er säkert redan vet så tittar jag på big brother ganska flitigt. Jag sökte även in där iår men jag är jävligt glad att jag inte kom med. Vilka jävla idioter som är med iår!
Jag hade tänkt rada upp alla som är i huset just nu och vad jag tycker om dem.

Tittar du på Big Brother och vad tycker du om deltagarna?

Sipan: Vilken jävla fjolla! Han är elak, mobbare och en riktig efterapare. Vad jag menar med efterföljare är att han är en person som inte själv är ledare utan springer efter alla "coola" o gör som dem säger 1000 ggr värre än vad det var tänkt. Han älskar att munhuggas och ställa till med bråk. Ut med packet fortare än fan!

Annica: En jävligt söt och skön liten tjej. Tyvärr så verkar hon vara så jävla naiv och hon vågar inte säga ifrån när Marcelo trycker ner henne, vilket han gör nästan hela tiden.

Hanna J: Jag har ingen riktig åsikt om henne, jag har inte lärt känna henne alls. Hon håller sig i bakgrunden och gör inte mycket narr av sig.

Tenny: Jag älskade honom i början men den senaste tiden har min tycka sjunkit, detta är mest för att han hänger med apan Sipan.

Jimmy: Här har vi årets vinnare. Han är snygg, verkar vara trevlig, och han är rolig.

Marcel: Han var en mardröm i början, men det känns som att han har lagt ner lite med sitt psykande. Detta betyder dock inte att jag gillar honom.

Hanna R: Fy fan! Jag hatar henne. Hon o Sipan kan ta varandra i röven och gå ut ur huset. Det som de sysslar med är inte roligt för någon, o om hon inte har sitt mobbande så är hon en fröken nobody.

Joe: Han verkar vara en lite för snäll norrlänning. Han är så naiv och så snäll så han blir dum. Han borde skaffa sig lite stake. Men han är helt okej, jag tycker bara inte om hur Hanna R mobbar honom.

Amandus: När årets BB började så tyckte jag att han påminnde om nicky förra året, men oj så fel jag hade. Jag gillar Amandus han har bra tankar och åsikter och brukar behålla sitt lugn i diskussioner.

Camilla: Trots att hon är storbystad platinablond tjej med fyllda läppar så har hon faktiskt en hel del innanför pannbenet. Jag hade lätt kunnat tänka mig att bli vän med henne för hon verkar snäll, omtänksam, trevlig, smart. Mer än vad man kan säga om många andra i huset.

Lars: Asså, är det någon som vet vem han är? Det enda jag vet om honom är typ att han borde ha samma frisör som Magnus Uggla och han är Straight Edgare.

Marcelo: När han kom in i huset först så tänkte jag, wow vilken snygging. Men tro mig, det där har jag lagt ner helt. Han har en jävla humör och psykar stackars Annica. Är det bara jag som har reagerat på det han gör mot henne räknas som psykisk kvinnomisshandel? Han har ju till o med erkännt att han trycker ner tjejjer för att han själv ska komma högre. Fy fan

Rodney: Wohooooo! Roddan is back in the house! Jag gillade inte honom förra året, men under året har jag börjat gilla honom mer och mer o nu är han tillbaka i huset. Han verkar ha lugnat ner sig. Det är inte lika mycket "mindfuck" som förra året, och han håller sig till reglerna. Jag tror att han kan vinna hela skitet i år.

Ett tips till alla: Lägg av med er jävla mobbning och era pranks, det är inte kul att se på vuxna människor som ter sig som svin.

  • Kommentarer(0)//www.emelyangel.se/#post356