The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

Sweden rock festival 2012

MusikSkapad av Emely Angel mån, juni 04, 2012 12:47:26

Ja då har man kommit in i sweden rock veckan. Jag sitter här och tittar på facebook hur mina vänner, en efter en åker iväg till festival. Jag ska som bekant inte dit.

Först pratade jag om att köpa en lördagsbiljett eftersom de bästa banden spelade just på den dagen. Men efter en noga övervägning så insåg jag att det blir bättre om jag stannade hemma.


Visst, de svider lite i festival muskeln men jag var ju inte på sweden rock förra året i heller så det ska nog gå bra.
Förra året var värre för då var ALLA polarna där och Christian. Själv var jag hemma och passade vår nyköpta lilla valp.
Ja, jag kom på mig själv ibland när jag satt där i soffan och tittade på något tråkigt tv program att jag var sjukt ensam. buhuu, så synd om mig. Men i år ska inte Christian heller dit så han kan vara ensam med mig smiley

I morgon är det dags för mig att börja träffa min jobbcoach, något som jag var fruktansvärt anti till i början. Men efter att ha pratat med honom över telefon och hört hur trevlig och peppande han var så har jag helt bytt åsikt. Detta ska bli kul!

Sen på torsdag-fredag åker jag iväg på en systembolagsutbildning i Stockholm vilket också ska bli fruktansvärt roligt.
Det som jag är lite nervös över är att jag aldrig har träffat den andra tjejen som jag ska åka dit med, och det är jag som har biljetterna. Hur i hela friden ska jag hitta henne på sturup när jag inte vet när hon kommer dit, eller hur hon ser ut?! Hmm jag får nog fråga Sandra (chefen) om hennes telefonnummer så vi kan bestämma något.

Sen tror jag att det ska bli en lugn helg faktiskt, jag kan inte komma på att vi har något planerat. Det är precis det jag älskar, sitta vaken till 4-5 på morgonen o bara se film.

Som ni ser i inlägget så bjuder jag på några festivalbilder från mina år på Sweden rock festival!


Jag kommer faktiskt inte vara helt utan festival i sommar, nej nej, Det blir ju sommarrocken här i Svedala i Juli. Dit kommer band som W.A.S.P, Thin Lizzy och E-type. Läs mer på www.sommarrocken.se
Jag funderar på att söka om pressackreditering, blogg var ett av alternativen som man kunde välja o då får jag ta med min systemkamera in på området. Aja vi får se hur jag gör.

O så lite bilder från Sommarrocken:

  • Kommentarer(0)//www.emelyangel.se/#post378