The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

Det pirrar i festivaltarmen

MusikSkapad av Emely Angel ons, juni 06, 2012 14:11:22

Jag har inte varit särskilt sugen på Sweden rock iår... fram tills nu, nu är jag jävligt sugen! Men inte för alla de bra banden som spelar utan för gemenskapen och festivallivet. Men måste ha varit på en festival för att veta vad jag pratar om för det är något som helt enkelt inte går att beskriva.

Idag drar festivalen igång och om jag hade varit där så hade jag sett följande band:

Sabaton
Jag har aldrig sett dessa trots att de har spelat på srf förr. Det är egentligen inga som jag lyssnar på egentligen men när jag hör dem så tycker jag att de är bra.

H.E.A.T
H.E.A.T har jag sett två gånger förr, en gång året innan de var med i melodifestivalen och en gång samma år. Det var stor skillnad på gångerna.
Nu har de ju skaffat en ny sångare, Erik Grönwall som jag tycker passar in jävligt bra rent röstmessigt. Dock är hans utseende fortfarande som en liten pojkes trots sina snart 25 år.

Dynazty
Ett band som jag inte hört talas om innan de gjorde entré i förra årets melodifestival när de spelade i pausen. Jag har aldrig sett dem live, o det hade varit kul o se hur de levererar även live.

Edguy
Detta band såg jag på srf 2006. Det var Lisette som så gärna ville se dem och drog med mig dit, jag hade aldrig ens hört talas om dem då. O de var riktigt bra faktiskt. Jag hade fått för mig innan att de skulle vara mycket tyngre än vad de faktiskt var. (Jag har en förmåga att ha den förutfattade meningen om band)
Dock är det ingenting som jag har fortsatt att lyssna på här hemma men jag hade deffenitivt kunnat tänka mig att se dem igen!

  • Kommentarer(0)//www.emelyangel.se/#post384