The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

Arbetsförnedringen

Egoistens egocentrumSkapad av Emely Angel tis, augusti 14, 2012 15:16:08

Bakgrundshistoria:
Eftersom jag är arbetslös (man är det trots att man jobbar på timmar) och stämplar upp för a-kassan så måste jag varje månad ringa arbetsförmedlingens kundtjänst och meddela vad jag har gjort och vad jag har sökt för jobb den senaste månaden.
Detta ska göras inom vissa förbestämda dagar.
I förra veckan var jag lite snett på det och råkade ringa en dag för sent och då får jag reda på att jag har blivit avanmäld hos a-kassan men att det snabbt rättas till om jag besöker mitt kontor samma dag för en påanmälan. Vilket jag gjorde. Ingen skada skedd. Right?!

De senaste två dagarna:
Igår fick jag ett mail från min A-kassa där de ville ha ett arbetsgivarintyg för tiden som jag inte hade varit påanmäld hos dem.
Jag svarade lite förvirrande och undrade som det verkligen skulle behövas för bara några få timmar? Jag hade inte hunnit påbörja OCH avsluta en tjänst på fyra timmar.

Idag fick jag svar på mitt mail där det står att avanmälan som de fick in hade varit gjord 2010-05-04 (!!!!!!!!) och att det måste ha blivit fel när jag gjorde min påanmälan igen.
Hon skrev även att hon hade försökt kontakta min arbetsförmedlare för att rätta till misstaget, men hon hade inte kommit fram.
Jag försökte att ringa, jag kom inte heller fram så jag ringde deras kundtjänst som försökte koppla mig. Nej, det fungerade inte denna gången heller så han kopplade mig istället till arbetsförmedlingens kontor i Svedala istället och jag pratade med en högst otrevlig kvinna som vägrade erkänna att de hade gjort fel.
Hon bad MIG att be MIN kontaktperson på a-kassan att kontakta DEM!
Självklart svarar inte min kontaktperson på a-kassan (Inte någon annan hos If-metall i heller) så jag måste skicka ett mail o hoppas att hon läser skitet idag.

FATTA VAD JAG ÄR FÖRBANNAD PÅ DERAS JÄÄÄÄÄVLA FEL O MISSTAG SOM DE TYCKS GÖRA HELA TIDEN!!

Tack vare detta kan jag bli utan pengar. Värdelösa jävla skit system!

  • Kommentarer(1)//www.emelyangel.se/#post393