The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

Besvikelsen bara sköljer över mig

FilmSkapad av Emely Angel tis, januari 25, 2011 15:56:42

Ja, jag sitter och är fruktansvärt besviken. Om ni följde mig gamla blogg under hösten så vet ni att jag var och såg filmen I rymden finns inga känslor och fullkomligt älskade den!!!

Sen får jag höra att den är Sveriges bidrag till en Oscar, vilket jag blir väldigt nöjd över. Häromdagen hörde jag att den hade gått vidare till den sista uttagningen inför Ocarsgalan.. Idag satt jag med spänning för att se om de verkligen blev oscarsnominerade.... Men nej, det blev den såklart inte. Det är väldigt tråkigt tyckte jag för den filmen är verkligen bra gjord.

Sen satt jag även och grubblade på någonting.. Hur kommer det sig att alla "storfilmer" alltid blir oscarsnominerade när de riktigt bra filmerna oftast är mindre med mer känsla i? Är amerikanarna verkligen så pengakåta? ett bra Svenskt exempel är Arn (jag har inte sett dessa). Arn är den film som har kostat mest pengar genom tiderna i svensk filmhistoria.. Men blev Arn Ocarsnominerad? Nej! Det blev den inte. Den var inte ens inärheten av en nominering om man jämför med t ex I rymden finns inga känslor..

Men smaken är som baken antar jag..

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Hina tis, januari 25, 2011 18:55:10

Först och främst gäller väl ändå Oscars enbart amerikanska rullar, därav bästa utländska film eller vad de nu kallar dem.
Sedan så kunde Arn ha ordnats bättre, Sverige ska antagligen inte syssla med filmer innehållandes vissa element. En Oscar betyder inte heller att filmen var bra. :P