The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

The Secret Life Of a Wannabe Rockstar

Daddy(baby)shower för manliga män

Egoistens egocentrumSkapad av Emely Angel mån, februari 01, 2016 17:56:25
Babyshowers har blivit ett stort fenomen här i Sverige de senaste åren. Det är taget direkt ifrån det fina Amerika och innebär att en blivande mammas vänner ordnar ihop ett litet jippo för den blivande mamman så att hon ska bli lite extra bortskämd innan barnet kommer.
Det kan vara allt från en stillsam brunch hemma, eller en heldag på ett spa. Det är bara fantasin som sätter gränser.Konstantins vänner tyckte därför att det hade varit kul att ordna ett liknande jippo för min blivande man. Men istället för att göra gulligull grejjer så skulle de för en dag känna sig lite extra manliga.

Planeringen för detta har skett i månader, utan Konstantins vetskap, och i lördags så var det då dags.
Som planerat så tog jag med honom in till Malmö, för han trodde att bara han och jag skulle gå på dejt med bio och middag för att fira hans födelsedag.

Väl inne i Malmö så överraskade Konstantins polare honom, han fick en öl i handen och sen släpade de med sig en helt oförstående Konstantin ut från stället som vi befann oss på.

(Eftersom detta bara var för Konstantin och hans vänner så åkte jag snällt iväg till Lisette för att fira lördagen med henne istället.)

Hur som haver så stack dem iväg till en barberare, något som Konstantin har velat göra väldigt länge, för att bli rakad.Av vad jag har fått berättat för mig så älskade han det. Män tycker ju om att bli bortskämda lika mycket som vi kvinnor, och jag tycker att det är underbart att män bryr sig om sitt utseende.Därefter så tror jag att de drog hem till en kompis för "lite" whiskeydrickande. Senare var det dags att käka på Tusen2.

Well, det var väl ungefär här som allting började gå snett? Eller vad säger du älskling?
De två sista meddelanden som jag fick från honom löd:
"Har rakat huvudet och satt eld på Oscars röv. So far do (so) good." och "däckar hos Jonas inatt :) Blev rätt dragen snabbt smiley


Det sista meddelandet kom 18.46 och vad jag inte visste då var att däcka, var exakt vad han gjorde efter detta meddelandet skickades.

Lite för mycket Whiskey och lite för lite mat gjorde alltså att denna daddyshowern avslutades lite tidigare än planerat
Men frågar man Konstantin så var det några av de bästa 4 timmarna i hans liv.


Och till mina väninnor som läser detta, jag vill inte ha någon babyshower. <3

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.